Welk vakantie appartement past bij jou? 5 varianten uit Calpe!

6 dec. 2016
Nu je hebt besloten om een vakantiehuis in Spanje te gaan kopen, begint het leukste gedeelte van dit avontuur: het uitkiezen van jullie droomhuis!

Je moet nu gaan bedenken wat je zoal zoekt in je vakantiehuis. Hoeveel slaapkamers wil je minimaal? Moet er een tuin bij zitten? Of ga je liever voor een mooi appartementje? Om je op weg te helpen laten we je in dit blogartikel de vijf soorten appartementen zien die beschikbaar zijn in Calpe. Zo kun je bepalen of en welk type appartement geschikt is voor jou!

 

 

Studio of eenkamerappartement

Een studio is een eenkamerappartement: de hoofdruimte dient zowel als slaap- en woonkamer. De keuken en badkamer vind je in een aparte ruimte. Studio appartementen zijn erg geschikt voor korte verblijven zoals weekendjes weg. Bedenk je dat je in Spanje veelal buitenshuis verblijft en vaak op pad bent. Je kunt dan ook prima uit de voeten met een studio als slaapplek.

 

Tweekamerappartement

 

Een erg populaire keuze voor stellen zonder kinderen is het tweekamerappartement. Dit appartement lijkt op een studio, maar heeft wel een aparte slaapkamer. Dit heeft als voordeel dat je meer comfort hebt in je woonkamer, wat prettig is voor langere verblijven. Ook geeft het je meer vrijheid omdat je bijvoorbeeld ongestoord kunt gaan slapen terwijl je partner nog wat televisie kijkt. Een voorbeeld van een tweekamerappartement is appartement Amatista.

 

 

Driekamerappartement

 

Reis je meestal met een groter gezelschap? Dan is een driekamerappartement misschien iets voor jou. Je beschikt dan over twee aparte slaapkamers, een volledig uitgeruste keuken en één of twee badkamers. Vaak zit er ook een balkon of binnenplaatsje bij. Deze vakantie appartementen zijn heel geschikt als je gasten mee wilt nemen of als je het appartement ook ter beschikking wilt kunnen stellen aan je kinderen en hun gezinnen. Bedenk ook dat een driekamerappartement erg aantrekkelijk is voor eventuele huurders. Dat maakt de woning makkelijk verhuurbaar in de tijd dat je zelf niet in Spanje bent. Een mooi voorbeeld is appartement Coral Beach, met een prachtig uitzicht op Calpe!

 

 

Duplexappartement

 

Duplexappartementen zijn wat lastiger te vinden in Calpe, omdat ze erg gewild zijn. Duplexappartementen hebben twee etages. Vaak is op de 2e verdieping het slaapgedeelte te vinden, maar soms beschikken beide etages over woonruimte. De luxe van een duplexappartement verschilt per wooncomplex. In dit voorbeeld is een luxe duplexwoning met maar liefst drie slaapkamers te zien. Bewoners van dergelijke duplexappartementen moeten wel goed ter been zijn, je moet immers met de trap omhoog!

 

 

Penthouse appartement

 

Ga je voor een superdeluxe vakantie? Dan is een penthouse appartement iets voor jou! Deze appartementen zijn groter en luxer. Penthouses vind je vaak op de hoogste verdieping(en), met een prachtig uitzicht. Een balkon of terras mag niet ontbreken en vaak beschikt het wooncomplex over een zwembad en een spa. Bekijk eens penthouse Esmeralda en verwonder je over de luxe. Dat betekent optimaal genieten van je vakantie in Spanje!

 

 

Hulp bij het kiezen van jouw ideale vakantie appartement!

 

Ben je er al uit welk type vakantie appartement het beste bij jou past? Wij helpen je graag bij het vinden van je droomhuis in Spanje; de perfecte uitvalsbasis om te genieten van je pensioen. Neem contact met ons op en ontdek ons aanbod van huizen en appartementen in Spanje.

Recente post
telephone HEEFT U HULP OF ADVIES NODIG?
whatsapp