Dit zijn de Spaanse droomhuizen van jouw gezin

30 jun. 2016
De afgelopen tijd hebben we veel artikelen gepubliceerd over het leven in Spanje, waar je op moet letten als je een huis in het buitenland koopt of huurt en wat er in de regio Calpe te doen is. Hopelijk heb je uit al deze artikelen wat inspiratie kunnen opdoen voor een vakantiehuis in Spanje. Maar om je er echt iets bij voor te kunnen stellen, spreken voorbeelden toch wel het meest tot de verbeelding. Daarom geven we je in dit blog wat inspiratie!

Budget, locatie en gezinsgrootte

Voor ieder wat wils, zo zou je het aanbod aan vakantiehuizen in de regio Calpe wel kunnen omschrijven. Of je nu een groot of klein gezin hebt, je budget beperkt of grenzeloos is en of je juist dichtbij of ver van het strand wilt wonen, de kans is groot dat jouw droomhuis er tussenstaat. Om het overzicht wat duidelijker te maken hebben we een onderverdeling gemaakt. Check het actuele aanbod hier

 

De kleine portemonnee

Op dit moment is deze bungalow de goedkoopste in ons aanbod. Bungalow Puerta del Sol beslaat 137m2  en hierin vind je drie slaapkamers en twee badkamers. Alleen het aanzicht met het zwembad kan liefde op het eerste gezicht zijn. De bungalow is gelegen in Calpe, op drie kilometer van het strand en is met drie slaapkamers een ideale gezinswoning.

 

Het grenzeloze budget

Zijn jouw financiële mogelijkheden wat uitgebreider en kun je vallen huizen met een hogere prijs ook binnen de opties? Misschien is Villa Calalga iets voor jou. Het adembenemende uitzicht is sowieso priceless, om nog maar niet te spreken over de gloednieuwe keuken en het binnenzwembad. Of gaat jouw Spanje-hart harder stromen bij het zien van dit futuristische pareltje? Villa Hortola moet nog gebouwd worden, maar zoals je kunt zien ligt ook dit pand op een prachtige locatie met zeezicht. Het is goed toeven op één van de vier terrassen die deze villa bezit.

 

Een groot gezin

Is budget niet jouw belangrijkste drijfveer, maar vind je het belangrijker dat je jouw hele gezin een fijne vakantieplek kunt bieden? Bekijk dan de huizen die genoeg slaap- en badkamers hebben, dan kun je eventueel zelfs nog wat logees meenemen. Bijvoorbeeld Villa Garduix, dat is met vier slaap- en badkamers, terassen en parkeerplek voor twee auto’s een ideaal huis om alle seizoenen te genieten. Bovendien heeft het veel open ruimtes waardoor de keuken, woon- en eetkamer met elkaar verbonden zijn.

 

Liever een moderne look?

Vind je Spanje een prachtig land en vind je het interieur in sommige Spaanse huizen soms wat oubollig? Maak dan kennis met Villa Benissaeen van top-tot-teen opgeknapt huis gelegen in Benissa. Het pand heeft strak afgewerkte ruimtes, een mooie moderne keuken en ook van de buitenkant is het een plaatje.

 

En, liefde op het eerste gezicht?

Heb je een goed beeld gekregen van de droomhuizen in de regio Calpe? Misschien ben je zelfs al verliefd geworden op een huis! Ik nodig je uit om af en toe een kijkje te nemen bij ons aanbod, dit is namelijk flink aan verandering onderhevig! Als je vragen hebt over bepaalde huizen of wat meer informatie over de regio wilt, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze Nederlands sprekende consultant.

Recente post
telephone HEEFT U HULP OF ADVIES NODIG?
whatsapp